Kontorutstyr fra Webstylisten

På jakt etter stilige og behagelige møteromsstoler? Eller trenger du innbydende stoler til resepsjonsområdet eller lounge-området? Styrerom eller stoler til leverandør-kundemøter? Neo konferansestoler er anvendelig til alle disse formålene!

Neo konferansestol er en elegant stol i stilren design, som gjør at den passer i de fleste miljøer. Setet er polstret, for optimal sittekomfort - og trukket i et lekkert, blått fløyelsstoff som er enkelt å rengjøre.

Stolens sokkel er i metall.

Velg mellom flere moderne fargealternativer.

Leveres med to års garanti.

Konferansestol

iiglo Matrix kontorstol

Prisvinnende design og perfekt som kontorstol sammen med våre hev/senk skrivebord til hjemmekontoret

iiglo Matrix kontorstol har rene, organiske buede linjer og er utstyrt med en justerings- og vippe mekanisme som gir mulighet for justering opptil 19 grader. Den gir derfor like god støtte til konsentrert arbeid som til en mer avslappet sittestilling.

environmental (1)

Komplett møterom med Logitech

Logitech Group ConferenceCam

1080p, videokonferansesystem for middels til store møterom

 

Logitech MeetUp Conferencecam

4K ultra hd, bredskjerm, 3x mikrofoner, høyttaler, bluetooth, synsfelt 120°

Logitech Rally Ultra-HD Conference Cam

4K ultra hd, bredskjerm, mikrofon, høyttaler, deteksjon av menneskefigurer