Om meg

Hei!

Webstylisten AS er en helt ny bedrift, etablert i 2020. Daglig leder og eier er Gina Marie Larsen og jeg jobber som frilanser uten noen spesiell base. Primært holder jeg til i Verdal men kan reise litt rundt på oppdrag ved forespørsel.

Jeg er 25 år, utdannet IKT-Servicemedarbeider, elsker kaffe i store kopper og gode idéer. Mine nøkkelkvaliteter er å være kreativ, utadvent og nytenkende.

I over ti år nå har jeg jobbet med salg, service og reparasjon av datamaskiner. Jeg er som nevnt tidligere, fagutdannet IKT-Servicemedarbeider. De siste årene har jeg jobbet med alt fra internett og datamaskiner til grafisk design og webdesign.

20201027_091502

HVORFOR VELGE MEG?

For å levere et godt nok produkt ønsker jeg å møte bedriften akkurat der de jobber, enten det er på kontor eller ut i ei grøft. Å se bedriften "in action" gir meg inspirasjon og jeg klarer derfor å skape et godt konsept for nettsiden. Man får da en nettside med sjel.

I tillegg tilbyr jeg totaltjenester slik at jeg kan levere nettsider med drift og supportavtale, inkludert det kunden måtte ønske.