SKREDDERSYDD NETTSIDE

Hos Webstylisten får du enkle, skreddersydde nettsider. For å skape et godt produkt tar jeg et dypdykk inn i bedriftens bransje og stil for å gjenskape bedriften digitalt.

HVORFOR TRENGER MAN EN NETTSIDE?

SYNLIGHET

En god nettside sammen med søkemotoroptimalisering og sosiale platformer gir økt synlighet og resultater innen digital markedsføring. Her skal man "hente" målgruppen sin fra alle de forskjellige platformene og "lande" dem inn på nettsiden. Har du for eksempel facebook og instagram for din bedrift? Inkludert i tjenesten får du en integrering i sosiale medier som gir en større sjanse for å nå målgruppen din.

INNHOLD SOM SKAPER VEKST

Gjør det enkelt for andre å finne og kontakte din bedrift! Med innhold som gir gode argumenter og informasjon til målgruppen er viktig for et bra førsteinntrykk til kundene dine.

BRUKEROPPLEVELSE

Alle besøkende på nettsiden skal føle seg velkommen. Innholdet skal skape tilitt og veilede kunden til å kjøpe et produkt fra akkurat deg. Brukeropplevelsen skal være lik på alle enheter og skjermer, og den skal være tilpasset enhver bruker.

PROSESS

Lurer du på hvordan en nettside blir til?
Når jeg lager en nettside trenger jeg spesielt to verktøy for å komme i gang. Kunden og kaffe, selvsagt! I hvert steg av prosessen er det viktig kommunikasjon med kunden, slik at kunden også har muligheten til å påvirke resultatet.

NETTSIDER FRA WEBSTYLISTEN INKLUDERER:

Responsiv for alle enheter

Søkemotoroptimalisering

Universell utforming

Analyse

Integrering

INTERESSERT?

Hos Webstylisten kan du få et gratis og uforpliktende førsteutkast på en ny nettside. Ta gjerne kontakt!